Karadağ'da Emlak Nasıl Satın Alınır

Son birkaç yılda Karadağ, sadece turistler arasında değil, aynı zamanda burada sunulan diğer birçok avantajın yanı sıra düşük satın alma vergisi sisteminden yararlanmak isteyenler için de giderek daha popüler hale geldi ve ister tatil evi, kalıcı ev veya kiralık yatırım olarak kullanım içindir, bu nedenle, Karadağ'da satın alma süreciyle ilgili basit bir 'nasıl yapılır' makalesi hazırlayacağımızı düşündük. 

Burada bir mülk satın almak gerçekten çok kolay, bu yüzden bu iyi bir haber ve gerçekten ihtiyacınız olan tek şey geçerli bir pasaport. Temsilciniz tarafından etrafta gösterilip bir mülke yerleştiğinizde, gerisini halledebiliriz. 

Rezervasyon Depozitosu

Diğer birçok ülkede olduğu gibi, rezervasyon depozitosu ödemeniz gerekecek, mülkü güvence altına almak ve piyasadan çıkarmak için. Bu aynı zamanda satışı da başlatır & amp; satın alma süreci ve tutar genellikle toplam satış fiyatının mutabık kalınan bir yüzdesidir. Bu, rezervasyon sözleşmesinin imzalanmasıyla aynı zamanda ödenir. 

Satıcı Bilgileri

Mülkün satıcısı özel bir şahıssa, sonraki adım onlar için ilk olarak tapu aracılığıyla yasal mülkiyet kanıtını sağlamaktır tapular ve ikinci olarak kimlik kartları veya pasaportları. Bazı durumlarda, Karadağ'daki bir şirket aracılığıyla sahip olunması durumunda, şirketlerin tescil onayını (Karadağ Merkez Siciline göre) bir şirket damgasıyla birlikte sunmaları gerekir. 

İlişkili Belgeler

 Yasal temsilci tarafından sahiplik kanıtı sağlandıktan ve kontrol edildikten sonraki adım, şahsen veya vekaletname ile imzalanabilen satın alma ve satış sözleşmesidir, ardından Clausula Intabulandi (İzin Verilen Mülk Tescil Maddesi) ve son olarak satın alma ve hepsi bir kerede veya her iki tarafça kararlaştırılan bir programla ödenebilen satış ödeme planı. 

Satın Alma Vergileri

İlgili dokümantasyon aşamasından sonra satın alma vergisi gelir ve bu, mülkün değerlendirilen fiyatının% 3'üdür. Sözleşme imzalandıktan 2 hafta sonra. Ancak, mülk doğrudan geliştiriciden satın alınırsa ödenmesi gereken vergi yoktur. 

Mülk Kaydı

 Kalan son adım, Karadağ'daki yeni mülkünüzün yeni mal sahibi adına tescili için başvurmak ve tapu ile verilmek! O zaman her yerde bir tebrikler ve bir kutlama. 

Karadağ'da mülk satın almak için tüm süreç yaklaşık 1-3 aydır, ancak elbette CMM Karadağ size sonuna kadar yardımcı olmak için burada olacak. 

Burada yeni evinizi satın aldıktan sonra, sizi Yönetim Departmanımızla temasa geçirebiliriz ve Karadağ'daki yeni mülkünüzün yenilenmesi, döşenmesi veya kiralanmasına yardımcı olabilirler. 

Bunun yardımcı olacağını umuyoruz - ancak başka sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Yakında sizi Karadağ'da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. 



Listeye geri dön

Yorumlar

1 - 6 of 10
Pages:


  • Last year we decided to find a new home close to the sea. It was quite difficult in the beginning to make the right choice. Once we found CMM Company was a great luck! We immediately received detailed consultation on the country and purchase opportunities. Being attracted by Kotor - one of the most amazing parts of the coast, we decided to take a family trip and maybe make our dream of new home come true. As just discoverers of Montenegro, we were accepted like at home which was a one more pleasant surprise. The most important, we received all detailed information about country regions and procedure of buying property during the first few days. And how beautiful the car journeys were! Difficult choice, but when you find the home you want you can't refuse it. CMM did best to help us with this finding! All the purchase procedure passed well with CMM professional work! Now we are happy owners of a wonderful house with a Kotor bay view, being perfectly served by CMM Management company (of course, we've chosen CMM as professional house manager). Hope our friends and relatives would also move to Montenegro with the CMM help soon !!!

    Kate, 22.03.2019 13:06:21

  • Just a brief thanks to CMM! I was buying a plot for house construction. They found the best possible options for my inquiry, replied all my questions and made full accomodation till the deal close. Responsible managers, quality service. So greatful to the Company for the job done!

    Noah, 15.03.2019 13:13:00

  • Dear CMM team, just to leave a small feedback on the superjob you've done ! It was not an easy period for us with a child. As we had to sell our home property and decided alternatively buy some nice house at Montenegrin coast. We were truly frightened at the start. My colleague, being your customer, gave a good recommendation, so, we called the office. All the part, covering seach and purchase in Montenegro, was quickly, safe and perfectly done. Good luck and further success and propsperity to the company! Special thanks to Alexander and Snezana for professional approach!

    Mariana , 06.03.2019 13:06:00

  • Her zaman yurt dışında mülk satın almanın zor bir şey olduğunu düşündüm. CMM fikrimi değiştirdi. Bana her adımda destek oldukları gibi mülk aramasında çok yardımcı oldular. Şimdi, ne zaman kendim ya da aile üyelerim Karadağ'a gitsek, dairemin en iyi durumda olduğundan kesinlikle eminim!

    Osman, 26.02.2019 13:11:00

  • Good day! The first time we met professionally organised step by step work with property in the Southern country. It was a nice surprise for me and my spouse. Well-established algorithms helped us to understand country, its particular features, pluses and drawbacks. Professional manager (Petar Kuzmich) helped us to avoid mistaken choice and provided a really wide number of options to choose from. We felt and still do absolutely safe while buying a house. Happy to come across with your company! Will recommend to our neighboors and family friends in first Norway home.

    Alice and Andrew, 05.02.2019 13:04:00

  • As people from the North, we would express our gratitude to CMM team for advice and professionalism! Never met this before dealing with real estate. Perfect job, super-trained experts! Thanks Google we reached you. Now holidays only with CMM! My daughter is in love with Montenegro. Now started to persuade me to buy some flat on the coast. We know to whom to turn for professioanl help now!

    Oliver, 23.01.2019 13:08:00

1 - 6 of 10
Pages:



Add:

 
Name*

Review*