Haberler

Karadağ, oturma izni verme prosedürünü basitleştiriyor
Emlak ve oturma izni alımında bu Balkan ülkesini tercih edin. Karadağ'lı yetkililer ikamet izni prosedürünü basitleştirmeye karar verdi.

Karadağ, turizm alanında büyüme açısından lider
Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) uzmanlarına göre Karadağ, turizm sektörünün büyümesi açısından dünyada ilk sırada yer alıyor.

Sunny Side yatırım projesinin tamamlandı! Rekabetçi fiyatlarla satışlar başladı!

Sunny Side Resort, denize 400 metre mesafede yer almaktadır ve kendine ait bir bölgeye sahiptir. Havuzun yanı sıra, Sunny Side Resort kompleksi, CMM Investment Consulting Group şirketinin müşterilerine verdiği bir hediye olarak Fin saunası ve spor salonu içeren bir sağlıklı yaşam merkezi de içerecek.

IMF tahminlerinin Karadağ ekonomisine göre ayarlanması
Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) son raporunda, Karadağ ekonomisinde oranların büyümesi öngörülürken, 2014 yılında oranlar yüzde 2,4'ten yüzde 2,8'e çıkarıldı.

Yatırım için vatandaşlık

Ekonomik vatandaşlık programı ile önümüzdeki üç yıl boyunca 2.000 yatırımcı Karadağ pasaportunu alma fırsatına sahip olacak.

CMM Şirketi Londra'daki Real Estate Expo'da
CMM Company temsilcileri, Olympia, Londra'da düzenlenen Place in the Sun fuarına katılıyor.
Place in the Sun, Avrupa'nın her yerinden 150'den fazla katılımcıyı bir araya getiren en büyük yabancı gayrimenkul fuarıdır. 

CMM Investment Consulting Group, Karadağ'daki en iyi tek ofis emlak acentesi için prestijli Uluslararası Emlak Ödülü'nü kazandı.
Uluslararası ödül töreni 24 Ekim 2019'da Londra'da düzenlendi. Bu ödül, gelişmemiz için daha da büyük bir teşvik.

CMM grubu, Birmingham'daki emlak sergisinin katılımcısıdır

SMM Group temsilcileri, Birleşik Krallık'ta düzenlenen "Place in the Sun" a katıldı. Birmingham'daki fuar, Avrupa'nın en büyük yurt dışı gayrimenkul sahnesidir. Burası yabancı mülk arama için mükemmel bir yer. 

Uluslararası Turist Filmleri Festivali Karadağ'da ilk kez 'Vahşi Güzelliğin Yıldızları'

'Vahşi Güzelliğin Yıldızları' 25-30 Kasım tarihleri ​​arasında Karadağ'da ilk kez yapılacak ve jüri üyeleri, en iyi filmlere ödül verecek hem yerli hem de yabancı yapım şirketlerinden seçkin temsilciler olacak. 30 kategoride. 

Mimosa Festivali 14 Şubat - 15 Mart tarihleri ​​arasında Herceg Novi'de gerçekleştirilecek.
Mimoza çiçeğinin şerefine çiçek festivali 1969 yılında Herceg-Novi'de kuruldu. Fikir o yıl hayat buldu ve o zamandan beri Herceg Novi şehrini sayısız kültürel  etkinliklerle dolu kılan bir turizm merkezi haline getirdi. Kış aylarında spor etkinlikleri ve kaçınılmaz balık, şarap ve müzik festivalleri, kostüm balosu, karnavallar ve çok daha fazlası!

CMM Yatırım Danışmanlığı Grubu, Belgrad'daki Organizasyon Bilimleri Fakültesini ziyaret etti
Genç bir kişinin iş hayatındaki başarısı için bir reçete hakkında şirket liderlerinin öğrencilerle ipuçları ve deneyimler paylaştıkları bir konferans verme fırsatı bulduk. Öğrenciler sektör gelişiminin bir örneğini sıfırdan ve faydasını duydular.

Sizi Herceg Novi ile tanıştırıyoruz
Karadağ şehirleri arasında yolculuğumuza başlayarak, Herceg Novi'de ilk durağı yapıyoruz. Bu sahil kasabası, Kotor Körfezi'nin girişinde ve Orjen Dağı'nın eteklerinde yer almaktadır. Mimoza ağaçlarının bolluğu ve sayısız merdivenleri ile de tanınır. Ortaçağ kasabası, 1382'de küçük bir balıkçı köyü üzerine kale olarak kuruldu.

Karadağ: 2020 Nihai Sezonun Koronasız Bölümü
Karadağ için tekrar check-in yapmaya hazır mısınız? 2020'nin yeni ışıltılı sezonunun arifesinde, sizlerle çok harika haberleri alçakgönüllülükle paylaşmak istiyoruz. Göz korkutucu virüs vakalarını bildiren ülkeler kuyruğunda en son sırada yer alan görkemli en önemli destinasyon olan Karadağ, resmen Avrupa'daki ilk koronasız ülkedir ve bizim için çok güvenli bir ortam sağlama taahhüdümüzü samimi bir şekilde paylaşmaktadır. sakinler ve misafirler.

Karadağ, 2020'nin En Büyük 2. Gayrimenkul Yatırım Destinasyonu Olarak Endekslendi
Saygın yatırım danışmanlığı ajansı Remote Ventures'ın, Karadağ'ı 2020 yılında dünyanın en iyi 25 emlak piyasası arasında gayrimenkul yatırımı için en karlı ikinci yer olarak endekslediğini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Risan: Karadağ'ın gözlerden uzak cazibesi
Karadağ sahilindeki yolculuğumuzda, Herceg Novi'den Kotor Körfezi'ne 30 dakika, Risan'da mola veriyoruz. Küçük ama güzel bir köy olarak kurulan Risan, kökenlerini Kotor Körfezi'nin en eski yerleşim yeri olan antik Rhizon yerleşimine kadar sürüyor. Körfezin en iç kısmında yer alan yerleşim, doğu Adriyatik'in en yüksek silsilesi olan Orjen dağının erişilemeyen kireçtaşı kayalıkları ve açık denizden Boka Kotorska'da takip eden birkaç dar boğazla iç kısımdan korunuyordu.

2020'nin Tivat için İlk Mavi Bayrak - Karadağ
Karadağ, çarpıcı manzarası ve bozulmamış plajları ile tanınan bir ülkedir ve Uluslararası kabul görmüş ve tanınmış Mavi Bayrak projesinin Karadağ'da 2003 yılında uygulamaya konulmasından bu yana, 32 yüzme alanı şimdi gündem altına alınmış ve gerekli kriterleri karşılamıştır. 'Mavi Bayrak' statüsü kazandı.

Karadağ - Kilitlenme Sonrası Ziyaret Edilecek Yer
Mayıs ayında Karadağ, Avrupa'da kendisini Covid-19'dan muaf ilan eden ilk ülke oldu ve sonuç olarak 1 Haziran'da sınırları yeniden turistlere açıldı, bu da Uluslararası ziyaretçilere çok fazla bel bağlayan bir ülke için büyük bir artı ve Covid-19 vurulana kadar her yıl giderek daha popüler hale geliyordu.

Tekne Yarışı Herceg Novi'de
Geçtiğimiz ay 15 Haziran'da Karadağ hükümeti tarafından yılın ilk yarışının düzenlenmesine izin verildi, bu bir bütün olarak ülke için ve Covid'den sonra geleceği yeniden inşa etmeye bakarken Herceg Novi bölgesi için keyifli bir fırsat. -19.

Karadağ'da Emlak Nasıl Satın Alınır
Son birkaç yılda Karadağ, sadece turistler arasında değil, aynı zamanda burada sunulan diğer birçok avantajın yanı sıra düşük satın alma vergisi sisteminden yararlanmak isteyenler ve kullanım için olup olmadığına bakılmaksızın bir mülk satın almak isteyenler için giderek daha popüler hale geldi. tatil evi, kalıcı ev veya kiralık yatırım olarak, bu yüzden Karadağ'da satın alma süreciyle ilgili basit bir 'nasıl yapılır' makalesi hazırlayacağımızı düşündük.

'' Gezegenin doğuşunda, kara ve deniz arasındaki en güzel karşılaşma Karadağ sahilinde olmalı. '' Lord Byron
Risan'ın bu sayısında Boka Körfezi'nden UNESCO tarafından tanınan Karadağ'ın kültür incisi ortaçağ kenti Kotor'a doğru yolculuğumuza devam ediyoruz.


30 1 2

Yorumlar

1 - 6 of 10
Pages:


  • Last year we decided to find a new home close to the sea. It was quite difficult in the beginning to make the right choice. Once we found CMM Company was a great luck! We immediately received detailed consultation on the country and purchase opportunities. Being attracted by Kotor - one of the most amazing parts of the coast, we decided to take a family trip and maybe make our dream of new home come true. As just discoverers of Montenegro, we were accepted like at home which was a one more pleasant surprise. The most important, we received all detailed information about country regions and procedure of buying property during the first few days. And how beautiful the car journeys were! Difficult choice, but when you find the home you want you can't refuse it. CMM did best to help us with this finding! All the purchase procedure passed well with CMM professional work! Now we are happy owners of a wonderful house with a Kotor bay view, being perfectly served by CMM Management company (of course, we've chosen CMM as professional house manager). Hope our friends and relatives would also move to Montenegro with the CMM help soon !!!

    Kate, 22.03.2019 13:06:21

  • Just a brief thanks to CMM! I was buying a plot for house construction. They found the best possible options for my inquiry, replied all my questions and made full accomodation till the deal close. Responsible managers, quality service. So greatful to the Company for the job done!

    Noah, 15.03.2019 13:13:00

  • Dear CMM team, just to leave a small feedback on the superjob you've done ! It was not an easy period for us with a child. As we had to sell our home property and decided alternatively buy some nice house at Montenegrin coast. We were truly frightened at the start. My colleague, being your customer, gave a good recommendation, so, we called the office. All the part, covering seach and purchase in Montenegro, was quickly, safe and perfectly done. Good luck and further success and propsperity to the company! Special thanks to Alexander and Snezana for professional approach!

    Mariana , 06.03.2019 13:06:00

  • Her zaman yurt dışında mülk satın almanın zor bir şey olduğunu düşündüm. CMM fikrimi değiştirdi. Bana her adımda destek oldukları gibi mülk aramasında çok yardımcı oldular. Şimdi, ne zaman kendim ya da aile üyelerim Karadağ'a gitsek, dairemin en iyi durumda olduğundan kesinlikle eminim!

    Osman, 26.02.2019 13:11:00

  • Good day! The first time we met professionally organised step by step work with property in the Southern country. It was a nice surprise for me and my spouse. Well-established algorithms helped us to understand country, its particular features, pluses and drawbacks. Professional manager (Petar Kuzmich) helped us to avoid mistaken choice and provided a really wide number of options to choose from. We felt and still do absolutely safe while buying a house. Happy to come across with your company! Will recommend to our neighboors and family friends in first Norway home.

    Alice and Andrew, 05.02.2019 13:04:00

  • As people from the North, we would express our gratitude to CMM team for advice and professionalism! Never met this before dealing with real estate. Perfect job, super-trained experts! Thanks Google we reached you. Now holidays only with CMM! My daughter is in love with Montenegro. Now started to persuade me to buy some flat on the coast. We know to whom to turn for professioanl help now!

    Oliver, 23.01.2019 13:08:00

1 - 6 of 10
Pages:



Add:

 
Name*

Review*