Budva'nın tam merkezinde iki yatak odalı ve deniz manzaralı daire

415 000 €

  • Teklif numarası: 5939
  • Bölge: Budva
  • Şehir: Budva
  • nesne yazın: Apartman
  • Meydan: 77 m²
  • yatak odaları: 2
  • Deniz yoluyla
Açıklama
Budva'nın merkezinde, denize sadece birkaç adım uzaklıkta, modern döşenmiş iki yatak odalı bir daireyi satışa sunuyoruz.
Deniz kenarında mükemmel bir konumda yer alan bu daire ile Budva'nın kalbinde şehir yaşamının somut örneğini keşfedin.
İyi donanımlı bir binanın dördüncü katında yer alan bu şık dekorasyonlu 77 metrekarelik daire, konforlu ve modern bir yaşam alanı sağlıyor.
İçeri adım attığınızda oturma ve yemek alanlarının açık mutfakla kusursuz bir şekilde birleştiğini göreceksiniz. İyi aydınlatılmış oturma odası dinlenmek için davetkar bir ortam yaratırken bitişikteki yemek alanı mükemmel ortamı sağlar.
Dairede iki rahat ve ferah yatak odası ve bir banyo bulunmaktadır. Ayrıca dairede güneşin, sabah kahvesinin tadını çıkarabileceğiniz veya sadece denizin keyfini çıkarabileceğiniz bir teras bulunmaktadır.
Yıl boyunca konforunuzu sağlamak için daire klima ile donatılmıştır. Ayrıca daire full eşyalı olarak satılmakta olup, hemen oturmak veya yatırım yapmak isteyenler için anahtar teslim bir çözüm sunmaktadır.

Konum çok önemlidir ve bu bakımdan bu daire diğerlerinden üstündür. Budva'nın hareketli merkezinde yer alan otel, yürüme mesafesinde kendinizi birçok olanakla çevrili bulacaksınız. Yakındaki mağazaları, kafeleri, restoranları keşfedin ve bu popüler sahil kasabasının canlı atmosferini deneyimleyin. Postane ve otobüs terminali gibi temel hizmetler de yakınlardadır ve diğer bölgelere rahat bağlantılar sağlar. En önemlisi, dairenin denize sadece 150 metre uzaklıkta olması nefes kesici sahil şeridine ve çok çeşitli eğlence fırsatlarına kolay erişim imkanı sunuyor.

benzer teklifler

Yatırım Yoluyla Karadağ Vatandaşlığı Nasıl Elde Edilir?
Daha fazla ayrıntı için burayı tıklayın