SUNNY SIDE SPA & CONFERENCE

159 900 - 238 800 €

  • Teklif numarası: 5743
  • Bölge: Budva
  • Şehir: Becici
  • nesne yazın:
  • Meydan: 49,81-59,42  m²
  • yatak odaları: 1-2
  • Otopark
  • Deniz yoluyla
Açıklama
SUNNY SIDE SPA & CONFERENCE, Karadağ'ın Bečići kentinde lüks yaşam tarzı, çeşitli tesisler ve gelecekte değer artışı için kesin bir potansiyel ile karakterize edilen benzersiz bir yatırım fırsatını temsil eden bir komplekstir. Mükemmel konumu, olağanüstü tasarım ve inşaat kalitesi ile üç resepsiyon, iki açık ve bir kapalı havuz, iki spor salonu, iki Türk hamamı, iki Fin saunası, masaj odası, çamaşır odası, konferans odasından oluşan altyapısıyla 50 kişi kapasiteli, ortak çalışma alanı ve çocuklar için oyun odası bulunan bu kompleks, Adriyatik kıyısının baş döndürücü güzelliğinin ortasında benzersiz bir sofistike yaşam tarzının yanı sıra yılın 12 ayı boyunca kiralama imkanı da sunuyor. bu da daha büyük bir yatırım getirisi sağlayacaktır.
Kompleksimiz İtalyan yaratıcılığının, modern olanaklara sahip Karadağ manzarasının, doğanın kokusunun ve Adriyatik'in tadının bir yansımasıdır. Sunny Side projesinin benzersizliği ve mahremiyeti, konumun dikkatli bir şekilde seçilmesinin bir sonucudur - denize yaklaşık 600 metre uzaklıkta, bir tarafta güzel deniz manzarası, diğer tarafta muhteşem dağ manzarası. Burada dağ ve deniz havasının birleşimi iklimi sadece hoş değil aynı zamanda sağlıklı kılıyor. Projenin özenle seçilmiş konumu tatil için mükemmel çünkü her şey yürüme mesafesinde: Kompleksten plaja 5 dakikada, restoranlara, mağazalara ve eczanelere 10 dakikada.
Bu konut kompleksindeki konaklama, 5 yıldızlı otel konaklamasıyla karşılaştırılabilir. Personel sürekli olarak komplekste bulunmaktadır; temiz havlu sağlar, saunayı ve havuzu temizler, spor salonunu temiz tutar. Ayrıca komplekste kiracıların geceleri sessizliğe saygı duyması gereken davranış kuralları da bulunmaktadır. Havuz partileri ve başkalarının hayat konforunu tehdit edebilecek diğer hoş olmayan anlar hariçtir.
Ayrıca yer altı garajında ​​depo ve park yeri satın alma imkanı da sunuyoruz.
Sunny Side Resort & SPA konforunuz için tüm koşulları sunuyor:
- 7/24 açık üç resepsiyon
  İki adet açık havuz
- Fin saunası ve Türk hamamı içeren sağlıklı yaşam merkezi
- Kapalı havuz, Türk hamamı, Fin saunası ve masaj odası içeren SPA kompleksi
- Kardiyo ve kuvvet antrenmanı ekipmanlarına sahip iki spor salonu
- Konferanslar/toplantılar için çok işlevli salon
- Çocuklar için oyun alanı.
Karadağ pazarında benzersiz ve nadir olan şey, kompleksin sahiplerine sunduğu altyapının yanı sıra aracınızı sizin için park edecek, pazardan paketler konusunda size yardımcı olacak, bakımını yapacak konsiyerj hizmetidir. Tesisin güvenliği ve temizliği, sizin veya misafirlerinizin en konforlu konaklamayı geçirmesi için. Ayrıca 7/24 açık üç resepsiyon, iki açık ve bir kapalı yüzme havuzu, iki spor salonu, iki Türk hamamı, iki Fin saunası, masaj odası, konferans salonu ve çocuk oyun odası bulunmaktadır.

benzer teklifler

Yatırım Yoluyla Karadağ Vatandaşlığı Nasıl Elde Edilir?
Daha fazla ayrıntı için burayı tıklayın